Waarheidvinding  

Ga terug   Waarheidvinding > Persoonlijke perikelen > Eigen forum beheer

Eigen forum beheer Uitsluitend voor alternatieve zoekers

 
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
Oud 1 February 2014, 16:15   #11
Freerider
Asprirant lid
 
Geregistreerd: 24 March 2013
Berichten: 0
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vagebond Bekijk bericht

Vagebond ziet heel precies hoe en waar anderen zichzelf kwetsen. Toevallig is het Vagebond die er stem aan geeft en toevallig is het ook nog eens Vagebond die, in dit geval een glans, uitnodigt ook haar verhaal te doen ipv iemand sterkte te wensen. Want met haar pijn en verdriet of weet ik veel voor zichzelf te houden kwetst zonder het in de gaten te hebben zichzelf in alle vormen, en toevallig ben ik als een deel van haarzelf er een van, en ik ben niet van plan daar mijn mond over te houden, al staan er nog zoveel Freeriders in de weg om dat tegen te houden.
Jij kan alleen jezelf kwetsen. Het speelt zich allemaal volledig daarbinnen in jou af. Gisteren was je gekwetst door een paar stukjes tekst tussen mij en Tandem. Als zich dat buiten jouw blikveld had afgespeeld, dan was die gekwetstheid er niet geweest. En aangezien het mijn tekst was die jou kwetste, leek het alsof ik de 'kwetser' was. Het was dus niet de tekst die jou kwetste, het was een gebeurtenis uit jouw verleden die dat deed. Toch vond je het nodig om mij daar even attent op te maken en vooral met de toevoeging dat ik niet hoefde te reageren.

Wat ik al dan niet van de kwestie zou vinden, interesseerde je geen bal.
Jij was je 'ding' kwijt en een ander zoekt het maar uit.

Wat dat 'verhaal kwijt kunnen' , daar zijn massa' s psychologen, vriendinnen, maatschappelijk werkers etc voor. Praatpalen die verwerking mogelijk maken en heel erg nuttig. Dat zou ook op dit forum kunnen. Mensen kunnen een luisterend oor zijn. Maar voorlopig heb jij meer behoefte er aan om anderen te kwetsen. Die mogen voor jou boksbal zijn. Nou, je mag mij gebruiken. Ik vind dat niet erg.

Citaat:
Dat is mooi, waarom zit je dan toch niet op een uitleg te wachten? Toch te pijnlijk voor jezelf misschien?
Als jij wilt uitleggen wat verkrachting voor jou betekend, dan vind ik dat prima.
Als die wens in jou leeft: ga je gang. Ik zeg alleen dat ik met de materie bekend ben en dat het geen verrassingen zal bevatten.

Citaat:
Ik zie alles, en ik weet dat je liegt.
Handig he? Dat je dat zo via internet kan zien?

Citaat:
Maar goed ik wil best ff met je mee gaan hoor en geloven hoor dat je de waarheid spreekt. Als er geen gekwetstheid is dan hoef ik me toch ook niet om jou te bekommeren want in de heelheid van alles voel ik aan mijn water dat er geen gekwetstheid in je is, dus wat zeur je nou?

Ik heb me al aangeboden als boksbal. Als het oplucht om mij te proberen te kwetsen, dan vind ik dat prima. Ik ben een man, misschien is dat nog wel helpend. Ik zou ook zomaar zo' n smeerlap kunnen zijn, nietwaar? Een leugenaar ben ik in ieder geval al in jouw beeldvorming. Dus alles wat ik schrijf kan ook uit mn grote duim komen.



Citaat:
Waarom zou ik me voor jou interesseren beste Freerider? Je hebt net zitten beweren dat je geen bekommernis behoeft want er is niks in jou dat die bekommernis behoeft. Ik ben best bereid je daar in te volgen hoor of verlang je van mij dat ik de schijn ophou? Is geen probleem je zegt het maar.
De allerbeste reden om je voor een ander te interesseren is Liefde.
Maar aan 'schijn ophouden' heb ik een broertje dood, scheld me dan liever verrot. Ik ben niet geinteresseerd in schijnheiligheid of hypocrisie.
Freerider is offline  
 

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Colofon
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn in GMT (+ 1:00 uur), het is in deze tijdzone nu 22:48.


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.15 by Renoir
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.