Waarheidvinding  

Ga terug   Waarheidvinding > Persoonlijke perikelen > Eigen forum beheer
Registreer FAQ Berichten van vandaag Zoeken

Eigen forum beheer Uitsluitend voor alternatieve zoekers

 
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
Oud 4 January 2021, 12:47   #11
Laurens
Geen lid
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bassie Bekijk bericht
Dag Laurens,

Laat mij duidelijk maken dat als ik beweer dat dit forum niet aan haar doelstellingen voldoet door steeds maar over personen te schrijven, ik dan zelf het goede voorbeeld behoor te geven. Het is dus voor mij onmogelijk om personen tot de orde te roepen omdat zij de acteurs op het toneel zijn welke zich onbewust zijn van het acteur-zijn.

Op het moment dat ik persoon A tot de orde roep omdat hij of zij de persoon speelt, treed ik zelf ook in de rol van de persoon. Dan ben ik persoon B en gaat het spel op de wagen en gaan twee personen (waar ik er dan zelf 1 van ben) rollebollend over het forum-toneel.

Het is niet zo dat de personen niet bestaan, maar zij wekken de 'echtheid' voortdurend op door in het rollenspel te treden. De kenner echter is onbewogen, die schouwt alleen maar het spel.

Hopelijk zie je de onmogelijkheid in voor mij om corrigerend op te treden tegen de users die nog in de persoon-fase verkeren. Ik ben nog niet volledig tot zelfkennis gekomen, het is allemaal nog maar fragiel bij mij. Dat is de reden waarom ik als kenner schrijf. Zodat het enige wat er hier op dit forum gebeurd is dat ik de andere users ken.


Met vriendelijke groet.
Duidelijk en begrijpelijk. Hetzelfde had ik mij opgelegd maar het duurde niet lang of ik werd er bij betrokken. Ben benieuwd hoe het jou zal afgaan.
 
 


Colofon
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn in GMT (+ 1:00 uur), het is in deze tijdzone nu 17:26.


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.15 by Renoir
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.