Waarheidvinding  

Ga terug   Waarheidvinding > Persoonlijke perikelen > Eigen forum beheer
Registreer FAQ Berichten van vandaag Zoeken

Eigen forum beheer Uitsluitend voor alternatieve zoekers

 
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
Oud 7 August 2014, 12:05   #11
Rennie
Missionaris
 
Rennie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 April 2010
Berichten: 275
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vagebond Bekijk bericht
Wij doen aan zelfonderzoek ook als anderen dat niet doen. Deze mensen zijn voor ons niks anders dan een middel tot......Met andere woorden het is voor ons niet per definitie noodzakelijk dat anderen aan (gedegen) zelfonderzoek doen om ze toch te kunnen gebruiken mbt ons zelfonderzoek. Verder dienen wij wij hier te corrigeren dat wij niet aangeven dat er geen onderzoek zou zijn gedaan, wij zijn niet zo stupide als onze Renoir hier, maar dat het onderzoek waar Renoir van zegt dat hij het afgerond zou hebben o.i., gezien wat hij laat zien, van duidelijk is dat er nog het e.e.a. braak ligt. Echter Renoir geeft aan dat wij daar niks over kunnen zeggen omdat wij, volgens hem, geen gedegen onderzoek hebben gedaan, en daar daarom eerst maar eens aan moeten beginnen voor we recht van spreken hebben. Zoals de oplettende waarnemer nu dus kan zien is de uitspraak die Renoir dus doet met betrekking tot het gegeven dat wij zeggen dat hij eerst maar eens aan zelfonderzoek moet doen voordat wij van onze plek komen, pure projectie.
Laat ik nog eens stipuleren dat het voor mij duidelijk is Vagebond dat je geen gedegen zelfonderzoek gedaan hebt, want ik heb het begrip 'gedegen zelfonderzoek' hier op dit forum zelf en voor het eerst geïntroduceerd na het uitzonderlijk gedegen gedaan te hebben (hetgeen wil zeggen zonder het ego te ontzien) en het moet zoals bij de kwantummechanica voldoen aan nauwkeurige en objectieve formulering waarlangs jouw ontwikkeling zich steeds door je kenbaar gemaakt overduidelijk niet loopt.

Je kunt best een zelfonderzoek gedaan hebben, dat ontken ik niet, maar je hebt geen gedegen zelfonderzoek gedaan in de zin zoals ik die gedaan heb want daarvoor ontbreekt het je vanuit mijn point of view (gedegen zelfonderzoek gedaan hebbende) aan inzicht. Dat blijkt al in wat je zegt dat je anderen gebruikt voor eigen onderzoek. Gedegen zelfonderzoek heeft niets uitstaande met anderen.

Dit is niet bedoeld als wedstrijd (voor de ego's die hier ook meelezen) wie het beste is, maar of je op het geziene van iemand aan kunt. Dient degene zijn eigen (ego) belang of dat van jou. Het zou zo moeten zijn dat Waarheid zichzelf onmiddellijk herkent maar helaas werkt het niet zo vanwege dat ego, ego wil het vertrouwen van iemand kunnen genieten. Dus moeten de zieners met elkaar wedijveren om dat vertrouwen. Zie in hoe absurd en omslachtig deze werkwijze is. Dus kom je uit deze twistgesprekken niet uit lees dan niet verder mee en doe gewoon dat gedegen zelfonderzoek.

De rest bekijk ik vanavond wel want ik heb weer wat beters te doen.
Rennie is offline  
 


Colofon
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn in GMT (+ 1:00 uur), het is in deze tijdzone nu 04:31.


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.15 by Renoir
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.